Coca-Cola Hellenic Romania s-a mutat la jumatatea anului 2009 in cladirea Global City Business Park, din zona Pipera, unde ocupa trei etaje, in care isi desfasoara activitatea circa 450 de persoane, respectiv forta de vanzari.
Relocarea in Global City Business Park a avut loc la sfarsitul lunii mai 2009, iar cladirea a fost aleasa pentru spatiul de lucru modern, care include mai multe facilitati pentru angajati precum: bucatarii dedicate fiecarui etaj, centru de asistenta medicala, cantina, cafenea si farmacie.

”Zona in care ne desfasuram activitatea este amplasata in proximitatea mai multor facilitati de transport in comun, completate de o retea proprie de microbuze care asigura accesul angajatilor catre parcul de cladiri. Am incercat sa facilitam pe cat posibil aceasta relocare, oferind la momentul respectiv angajatilor posibilitatea de a achizitiona la pret redus o masina din parcul de automobile al companiei, precum si de a urma cursurile unei scoli de soferi, costurile aferente acestora fiind suportate de catre companie”, explica Simona Simion-Popescu, HR manager in cadrul Coca-Cola Hellenic Romania.

Angajatii Coca-Cola au fost implicati direct in procesul de mutare: au contribuit la alegerea mobilei, a mochetei, a partitiilor si a culorilor cu care urmau sa fie amenajate spatiile de birouri.

„Ne-am asigurat ca toti angajatii sunt tinuti la curent cu evolutia procesului de mutare prin informari saptamanale pe acest subiect si am organizat inainte de relocare vizite catre noile birouri, pentru a-i ajuta sa se acomodeze cu locata si pentru a-i familiariza cu statusul proiectului, cu amenajarile interioare, cu facilitatile de transport”, mai spune managerul Coca-Cola.

Sedinte cu gust de Coca-Cola

Sediul Coca-Cola din Pipera include 14 sali de sedinta care au o capacitate ce variaza intre 8 si 30 de persoane. Majoritatea poarta numele unui brand din portofoliul companiei, fiind decorate individual, conform valorilor pe care acel brand le transmite publicului sau (Dorna, Izvorul Alb, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero (1+2), Fanta, Sprite, Cappy (1+2), Powerade, Burn, Nestea & Board Meeting Room, SMT Meeting Room, SAP Meeting Room.

“Fiecare angajat beneficiaza de un loc de parcare acoperit, in parcarea subterana a cladirii, in baza unui card individual de acces, indiferent daca beneficiaza de o masina de companie sau daca se deplaseaza cu masina personala”, mai spune HR managerul.

In 2010, vanzarile Coca-Cola Hellenic in Romania s-au redus cu 4%, la 167,8 milioane navete, din cauza conditiilor economice dificile si a masurilor de austeritate, care au afectat consumul, potrivit raportarilor anterioare.

Coca-Cola Hellenic, al doilea mare imbuteliator de produse Coca-Cola la nivel mondial, detine in Romania patru fabrici, la Iasi, Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei. La nivel global, Coca-Cola este considerat cel mai puternic brand, potrivit topului Interbrand.

Global City Business Park are o suprafata inchiriabila de 44.000 mp, desfasurata in doua cladiri. Un alt chirias al proiectului este TotalSoft. [Vezi aici cum arata sediul TotalSoft]

BIROU DE COMPANIE
este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri