Un sediu „la patru ace”, cu o priveliste de nota 10 si accente glamour, astfel ar putea fi descris biroul Borza si Asociatii, din care fac parte si societatile de insolventa Euro Insol si Assitance Insolv.
Borza si Asociatii s-a relocat anul acesta in cladirea Opera Center din zona Eroilor, unde a inchiriat 750 mp de birouri, iar investitia in noul sediu s-a ridicat la 600.000 euro, bani proveniti din fonduri proprii. Tranzactia a fost intermediata de CBRE.

Odata ce am intrat in birou gasim un spatiu care imbina elementele clasice, cu accentele de culoare, dar si cu un aer glamour, dat de coloanele si peretii cu tenta aurie, care alaturi de holurile "tunel" ne fac sa ne simtim de parca am intra la un film.

Biroul, in care lucreaza 34 de persoane, este aproape pustiu dimineata.

Remus Borza, companiei ne povesteste ca de obicei ajunge la birou noaptea.„De obicei, cel mai devreme, ajung la ora 8-9 seara la birou si plec noaptea tarziu”, spune avocatul, care lucreaza 14-15 ore pe zi. „Munca de teren este specifica insolventei”, spune probabil cel mai cunoscut practician din Romania.

70% din programul angajatilor are loc la instanta sau la sediul firmelor care sunt administrate, explica Remus Borza. La birou se petrece putin timp, insa aici au loc Adunarile Creditorilor, sedintele cu echipa si intalniri cu clienti.

„Am oscilat intre doua cladiri de birouri, Charles de Gaulle Plaza si Opera Center”, povesteste Remus Borza, privind la cladirea Operei, care poate fi admirata din biroul sau.

„Aici este „sala de cinema”, spune Borza, aratandu-ne o sala de sedinta mai putin tipica, in care exista „pupitrul” vorbitorului si locurile audientei. Este vorba de sala in care au loc Adunarile Creditorilor. Compania mai are alte doua sali de conferinta, ceva mai mici.

Grupul Borza si Asociatii detine doua societati de insolventa, Euro Insol SPRL si Assistance Insolv SPRL, situate intre primele 5 firme de insolventa din Romania. In portofoliul societatilor se afla nume de rezonanta precum Hidroelectrica Asmita Gardens SRL, Ibiza Sol SRL, Uztel SA, CFR Mesagerie SA, Meridian Land, World Trade Center S.A, Hotel Planet, Plafar S.A, Universul SRL, Servtrans S.A, Elca Auto, Real Power Construct, Institutul National al Lemnului, Bucovina Mineral Water.

Fotografii de Mircea Dragos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri