Perfect Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din Romania, care a preluat recent cel mai mare contract corporate de pe plan local, in valoare de 10 milioane de euro pe an, al OMV Petrom, si-a mutat de curand sediul intr-o vila din centrul Capitalei. Vezi cum arata.
Sediul Perfect Tour, aflat intr-o cladire inchiriata, se situeaza in sectorul 1 al Capitalei, in apropierea Pietei Romane, in centrul agitatiei cotidiene, "pentru a fi cat mai aproape de client, dar in acelasi timp pe o straduta linistita si fara trafic intens".

Vila se intinde pe o suprafata totala de 1.100 metri patrati si este compusa din demisol, parter si 3 etaje, ultimul fiind tip mansard, cu luminator.

Din total, 60% sunt spatii deschise.





In cladire lucreaza 90 de angajati.

"Principalul atu al cladirii este pozitia ultra-centrala, dar in acelasi timp retrasa si linistita. Tot la plusuri trebuie mentionate spatiile de lucru, tip open space, generoase si birourile inchise spatioase si deosebit de luminoase. Avand in vedere regimul de inaltime al cladirii, parter inalt si 3 etaje, imobilul dispune si de un lift modern. Dezavantajul cladirii este insa o consecinta a pozitionarii foarte bune. Locurile de parcare sunt limitate, iar stradutele cu sensuri unice din zona pot genera batai de cap celor care nu cunosc zona", spun reprezentantii companiei.

Compania a ales aceasta locatie din nevoia de un spatiu mai mare, in urma dezvoltarii businessul.

"Practic in sediul vechi spatiul devenise neincapator pentru toate departamentele si serviciul de asistenta clinti 24h/7", potrivit Perfect Tour.



Cladirea este spatioasa si pe fiecare nivel exista o bucatarie mica, dotata cu frigider, cuptor cu microunde si filtru de cafea, iar la demisol este amplasata o sala de mese incapatoare (25-30 de locuri).

Biroul directorului general al Perfect Tour, Corina Pacuraru, se afla la etajul 2 din cladire si are o suprafata de aproximativ 30 mp. Pe etaj se mai afla biroul directorului executiv, Sorin Vaduvoiu (foto), departamentul “Productie” (circa 30 mp, 5-6 oameni) si departamentul “Corporate” (circa 20 mp), precum si o sala de sedinte, o mini-bucatarie si un loc de asteptare cochet. In general, usa sefului este deschisa.





BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Fotografiile au fost realizate de Mircea Dragos (fotografii-profesionale.ro)




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri