Scoate din buzunar o poza veche si, mandru, mi-o arata: “uite, eu cu plete! Pe atunci toti imi spuneau ca nu o sa am succes, tuns asa. De parca ar conta…”, spune, zambind, Alex Cernatescu, CEO al agentiei independente Infinit Solutions. Fotografia dar si personalitatea sa se potrivesc de minune cu noile birouri ale companiei.
Infinit Tower, cladirea in care se afla noul sediu Infinit are, in total, 800 de metri patrati. Suprafata pe care Alex si Andrei Cernatescu, acesta din urma CFO al companiei, au aranjat-o dupa gusturile si viziunile proprii – in stil rock, dar si tapitat cu fulare si tricouri originale in culori ale cluburilor de fotbal.

Noul sediu Infinit se afla in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu. „Am ales acest sediu tocmai pentru oportunitatile de extindere pe care ni le permite. Ne putem extinde aici pana la 80 - 100 de oameni”, spune Alex Cernatescu. Compania romaneasca si-a crescut numarul de angajati de la 30 la inceputul lui 2012, la 40 in prezent. In functie de nevoie, compania ar mai putea cauta noi oameni pe parcursul anului.

Biroul CEO-ului este unul tipic pentru un rocker dar si colectionar – chitara electrica intr-un colt, postere amuzante (Megadeth, Nasul, dar cu chipul lui Alex Cernatescu in centru), colectii de masini si personaje din animatii.

Biroul lui Andrei Cernatescu este tatpitat aproape complet cu tricouri si fulare imprimante cu numele unor echipe mari de fotbal. „Toate sunt originale!”, se mandreste Andrei Cernatescu.

La subsol se afla Infinit Lounge, spatiu gandit ca zona de relaxare si brainstorming. „Avem de la masa de billiard, sau de ping-pong, pana la instrumente muzicale (tobe, chitari, amp-uri etc.) sau jucarii si jocuri de toate felurile. Acum amenajam in curte si Infinit Café, o cafenea-bistro cu masute mici, cochete, cu fete de masa in patratele”!

Infinit Solutions a generat anul trecut venituri de circa 1,25 mil. euro, tintind pentru 2013 venituri de circa 1,5 mil. euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri