Lugera, una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001, si-a mutat sediul central incepand din 2011 intr-o cladire de birouri din centrul Capitalei. Birourile celor de la Lugera sunt pline de culoare si invadate de lumina, iar animalele de companie se simt ca la ele acasa.

Compania de resurse umane Lugera The People Republic, condusa de Cristina Savuica, isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 2.100 de metri, avand inchiriate cinci etaje in cladirea Grawe din Sectorul 3.

Accesul se face usor si cladirea se observa cu usurinta, fiind inalta si din sticla, facand nota discordanta in zona.

"Cladirea este de clasa A, este amplasata central, avand un design modern si calitate superioara a facilitatilor", astfel motiveaza Cristina Savuica alegerea acestei locatii.

Birourile sunt in mare parte open space si au lumina naturala, la fel ca si salile de interviu si sala de conferinte, aflata la parterul cladirii.

Cladirea gazduieste 125 de angajati, care deruleaza atat activitatile de resurse umane, obiect principal al companiei, cat si activitatile de turism ale agentiei proprii, precum si cele de HoReCa, Lugera detinand o cafenea la parterul cladirii.

"Exista 80% spatii deschise care permit comunicarea. Exista doua sali de mese la etajele 3 si 4 mobilate si utilate, dar angajatii pot lua pranzul in Lugera Café, la parterul cladirii, unde pot gasit meniuri la preturi speciale. Tot la parter se afla si sala de training si conferinte, U-shape de 20 de persoane, care pune la dispozitie echipamente performante audio-video. De asemenea, exista balcoane la fiecare etaj, unde angajatii pot iesi pentru fumat", a explicat Savuica.

De la finalul anului trecut, Lugera a intrat pe linii noi de business si a deschis o agentie de turism “Lugera Travel” si o cafenea "Lugera Cafe", ambele aflandu-se in cladirea Grawe.

Savuica a spus ca agentia de turism a fost deschisa cu scopul de a oferi clientilor companii cat mai multe servicii, iar in ceea de priveste cafeneaua "de job-uri", ea considera ca reuseste sa atraga mai multi candidati la o pozitie deschisa prin invitatia la o cafea.

"Ii este mai usor unui candidat sa vina la un interviu atunci cand este invitat la o cafea. Am vazut ca daca dai anunturi «come for a coffee, stay for a job» vin mult mai multi oameni", a adaugat Savuica.

Investitia in cafenea s-a ridicat la 100.000 de euro.

Pe langa angajati, aproape in fiecare zi sunt prezente si doua cateluse, Shih Tzu si Chow Chow, care apartin Cristinei Savuica.

Compania are si 12 locuri de parcare proprii, insa parcarea nu pare sa fie o problema in zona.

Lugera este una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001. Compania cu 168 angajati a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 42,8 milioane de euro si un profit de 800.000 euro. Pentru acest an, Lugera si-a bugetat un avans de 5%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri