Cand ajungi acasa la HBO Romania miroase a croissant cald si esti intampinat cu insule florale care iti amintesc ca o zi la birou trebuie sa inceapa cu un zambet. Este un spatiu cald si in acelasi timp dinamic, in care fiecare mic detaliu este parca o mica pastila cu energie.

HBO Romania s-a mutat in casa noua in luna iunie a acestui an, dupa 8 ani petrecuti in cladirea de birouri Cascade Euro Tower. Noul birou al companiei, din cladirea Premium Point, este mai spatios, extrem de luminos si "transparent". Noul spatiu are suprafata de peste 600 mp, cu circa 200 mp mai mare decat fostul sediu, si este compartimentat in 13 birouri si doua sali de sedinta, o sala mare si una mai mica care serveste atat pentru discutii, cat si pentru relaxare. De asemenea, in spatiu este amenajata si o bucatarie, care rivalizeaza cu localurile boeme din centrul istoric si care are o capacitate dubla fata cea din vechiul sediu.

Hbo Romania

Spatiul mai generos din noul sediul al HBO Romania a permis un mix functional si operational mai eficient intre open space si birourile individuale. Spatiul este compartimentat pe departamente, iar birourile individuale au suprafetele mai generoase, asfel incat sa permita organizarea unor discutii chiar acolo. In acelasi timp, desi fiecare department beneficiaza de propriul birou, ideea de transparenta si comunicare exista in continuare la HBO Romania, spatiile fiind delimitate de pereti de sticla.

Pe langa suprafata mai generoasa, noul sediu, in care isi desfasoara activitatea 27 de persoane, a avut parte si de o amenajare minutioasa, in care accentul s-a pus pe valorile de brand, dar si pe nevoile individuale ale membrilor echipei. Amenajarea biroului s-a intins pe o perioada de 2 luni, insa alegerea conceptului si planificarea au inceput cu 8 luni inainte de data mutarii. Rezultatul a fost un birou care energizeaza, in care totul parca este in miscare, si unde, din loc in loc, ai oaze de liniste ca bucataria sau camera de relaxare.

HBO Romania

Echipa care s-a ocupat de acest proiect, alaturi de arhitectii de la 1722 StudioLab, a incercat ca, pornind de la identitatea brandului HBO si de la specificul companiei, sa realizeze un spatiu de lucru care sa raspunda tuturor necesitatilor membrilor echipei HBO. Strategia de amenajare a avut ca punct de pornire individul si nevoile acestuia. "Ne-am dorit ca noul birou sa ne reprezinte atat la nivel de brand, cat si individual. Industria in care activam este foarte dinamica si creativa. Aveam nevoie de un spatiu care sa ni se potriveasca si am incercat sa il cream pornind de la identitatea HBO, insa cu implicarea tuturor. La baza amenajarii noului sediu HBO au stat chiar ideile si propunerile fiecaruia dintre membrii echipei HBO”, a spus Madalina Popescu (foto jos), director financiar HBO Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri