LayerShift ocupa un sediu cu o suprafata de 160 mp si o terasa de 60 mp, ce ofera probabil cea mai buna vedere asupra orasului Cluj-Napoca.

LayerShift este o companie furnizoare de servicii de cloud in special pentru businessuri mici cu sediul central in Marea Britanie, iar in biroul din Cluj al furnizorului de servicii de stocare de date lucreaza in prezent 12 persoane. Sediul companiei este in centrul orasului, spatiul ocupat fiind inchiriat in cladirea de birouri The Office, inaugurata anul trecut de NEPI si omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Layershift Cluj

„In prezent, echipa este compusa din 12 angajati, dar biroul este pregatit pentru a dubla numarul acestora, spatiul pe care-l avem la dispozitie fiind gandit in acest sens”, au spus oficialii LayerShift. Posibilitatile flexibile de extindere si facilitatile de cazare la o distanta de cateva minute de mers pe jos pentru angajatii si partenerii din strainatate, se numara printre avantajele noului birou al companiei din Cluj, amplasat in cladire de birouri The Office.

Layershift

Biroul companiei este un spatiu aerisit, cu multa lumina naturala si o priveliste impunatoare asupra Clujului. „Am avut in vedere un design modern, un open-space in care componenta tehnica, operationala e separata de cea comerciala, un mediul de lucru care sa inspire profesionalism, dar care sa fie, in acelasi timp, foarte agreabil. Culori "curate": birouri albe cu pete de albastru si verde, un tapet care sa fie in ton cu standardul de brand Layershift, plante care sa contribuie la o ambianta placuta”, spun reprezentantii LayerShift.

Layershift

Spatiul este in mare parte deschis, incluzand insa si o sala de conferinte pentru 8 persoane si o sala de depozitare, precum si un spatiu unde sunt stocate serverele. In birou a fost amenajata si o zona de socializare confortabila, potrivita pentru 4-5 persoane, o bucatarie complet echipata si espressor Nespresso, dulapuri personale pentru fiecare angajat si o terasa generoasa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri