Daca esti in cautarea unui loc de munca si ajungi la un interviu la Apt Group, poti sa-ti calmezi emotiile de acum. Sediul companiei de recrutare te intampina cu o atmosfera ca acasa, in ciuda rigiditatii de recrutare la care te-ai fi asteptat.

Apt Group a fost infiintata in 1994 intr-un apartament din Grigore Alexandrescu. Odata ce a crescut, compania s-a mutat intr-o cladire in zona Kiseleff, care a fost impadurita pana la inceputul anilor 2000.

Foto 1: Biroul managerului general

Primul lucru care o sa te surprinda, de cum o sa intri, sunt peretii pe care sunt desenate obiective din New York, Paris si Venetia. Aici, alegi tu daca te inspira la o vacanta sau la o calatorie in cariera. Vorbim de o companie care recruteaza anual peste 500 de oameni, asa ca nu stii niciodata cand poti fi unul dintre ei.

Foto 2: Sala Fitness

Cladirea se intinde pe patru niveluri (demisol, parter si doua etaje), pe o amprenta la sol de 600 metri patrati. Apt are trei sali mari, denumite Leonardo, Curcubeu si Fitness, in care nu, nu se tin sedinte de sport, ci de de training si activitati de invatare, si alte trei sali mici. Dar, spre fericirea angajatilor, compania are si o sala in care ei se bucura se sedinte de masaj.

In sediu lucreaza 60 de oameni, din care 11 consilieri in cariera, 14 recrutare, 9 aplicatii IT, 5 in PR si dezvoltare, 4 in vanzari, contabilitate si payroll. Compania mai are inca 1.657 de angajati "inchiriati", adica persoane care lucreaza temporar, cu contract de munca la angajatorul Apt, insa care presteaza activitati pentru alte companii client.

Apt Group este in top 5 cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu 150.000 de CV-uri in baza sa de date. Compania concureaza cu Lugera, Manpower, Adecco.

Fotografii realizate de Andrada Mihailescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri