Sediul companiei Taxhouse este un spatiu circular, in care sobrietatea activitatii de consultant fiscal este indulcita de bancuri despre taxe, mici pete de culoare, dar si de obiecte de suflet ale partenerilor.

taxhouseBirourile Taxhouse ocupa in prezent circa 400 mp in zona pietei Charles de Gaulle, iar in spatiu lucreaza o echipa de circa 20 de consultanti. In noul sediu, Taxhouse s-a mutat la finalul lui 2014. "Practic ne-am mutat pentru ca biroul anterior nu mai oferea spatiul necesar planurilor de dezvoltare viitoare ale firmei", spune Angela Rosca, managing partner Taxhouse, care adauga ca in alegerea noului sediu au fost atrasi de pozitionare, fiind langa parcul Herastrau. Angela Rosca s-a implicat in amenajarea sediul companiei, iar micile detalii stau marturie: de la fotografiile realizate de ea, care decoreaza unele spatii, la covorul, amintire a acelui acasa al copilariei, caruia i-a gasit locul in propriul birou.

taxhouse"Conceptul amenjarii a pornit de la ideea de a oferi angajatilor un loc cald de lucru, axat pe concentrare si munca in echipa, in care sa se simta aproape “ca acasa”, pastrand insa dimensiunea corporatista a amenajarii, precum si de a oferi clientilor un spatiu de intalniri si discutii modern, corporatist, insa cu o tenta mai relaxata, “homey”. Nu ne-am dorit un spatiu rece cu sticla si metal si mobilier de birou standard, ci un unul distinctiv, cald, cu lemn si culori vii, care sa inspire la creativitate si citit. Caci asta implica meseria de fiscalist – sa citesti mult, sa faci conexiuni si sa fii creativ", spune Angela Rosca.

taxhouseSpatiile deshise acopera circa 40% din spatiul total, iar cele inchise restul de 60%. Sediul companiei poate fi strabatut pe un itinerariu circular, pornind de la receptie, trecand pe langa salile de sedinta ajungand apoi in open space si din nou in zona de receptie.

taxhouseTaxhouse este un cabinet independent de consultanta fondat in 2006. Taxhouse ofera clientilor sai acces atat la echipa locala de experti fiscali, precum si la cei 2.000 de experti fiscali Taxand din aproape 50 de tari. Taxand este cea mai mare organizatie independenta de consultanti fiscali care ofera servicii fiscale de inalt nivel pe plan mondial.

Sursa foto: Andrada Mihailescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri