Biroul Yonder din Cluj este unul in care peretii sunt vii si vorbesc despre pasiunile angajatilor.

“Da, muschiul este adevarat”, este ceea ce spunem cel mai des noilor vizitatori, spun oficialii Yonder din Cluj. Asta pentru ca la receptia companiei exista un perete viu acoperit de muschi.

yonder ClujIn momentul in care pastrunzi in receptia Yonder sentimentul pe care il ai este the “ever-green zone”, concomitent cu un unul de playfulness si tinerete, senzatii create de jocul de culori pline si foarte multa lumina, descriu oficialii companiei zona.

“ Si da, sunt lucruri reale pe perete – schiurile au fost ale unui coleg si trotineta la fel. Uite, aici avem o piesa de sah adusa de un coleg al carui hobby este sahul. Este peretele nostru personalizat, locul in care intr-un fel sau altul ne-am lasat amprenta, care vorbeste despre noi si pasiunile noastre”, sunt detaiille pe care aproape orice vizitator le primeste, in momentul in care priveste mirat un intreg perete magenta pe care stau pozitionate artistic o serie de obiecte, aparent, fara legatura unele cu altele.

yonder cluj“Iar salile de sedinte au si ele povestea lor – pentru ca lucram intr-o companie care vorbeste despre inovatie, am ales sa ne denumim salile de sedinte cu numele unor inovatori in domeniilor lor – in zona de receptie ii avem pe Ford sau Marie Curie – iar designul exterior al salilor reflecta contributia lor unica in istorie”, mai spun oficialii Yonder.

yonderYonder si-a schimbat ambele sedii in acest an, pastrand unitara abordarea estetica si de spirit in ambele locatii. De amenajarea biroului din Cluj s-a ocupat compania COS, iar conceptul a fost realizat de Voicu Bozac de la MCUB. La Cluj, mutarea in The Office, de la finalul lunii martie, a adus un “the first” in viata companiei- aceea de a avea echipa unita, intr-un singur spatiu. In spatiu lucreaza 200 dde persoane.Spatiile sunt largi si deschise, zonele de birouri alternand cu cele create pentru munca individuala si recreere.

yonderIn biroul din Cluj gasesti fotolii si canapele largi si confortabile intr-o zona de biblioteca, multiple spatii “de retragere”, sali de sedinte dotate cu sisteme de video-calling, o sala de recreere in care jocurile “noi” ( Kinect) se intalnesc cu cele de clasice (masa de ping-pong, fusball sau sah).

sediu yonder

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri