TP-LINK, producator de echipamente de networking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza in editia de anul acesta a evenimentului de shopping, Black Friday, primul produs localizat complet in limba romana – TL-WR841N. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de router TP-LINK comercializate in Romania. Face parte din categoria routerele Wireless N300 Mbps si ofera conexiuni cu fir si wireless, fiind proiectat atat pentru utilizarea acasa, cat si in birouri mici. Varianta localizata va fi semnalizata cu particula “(RO)” pentru a fi usor de recunoscut.

Produsele TP-Link pot fi achizitionate (si) de pe eMag.ro.

”Fiind unul din cele mai bine vandute produse din portofoliul TP-LINK, am decis sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o varianta complet localizata in limba romana, la un pret foarte bun. Ne propunem sa continuam procesul de localizare cu noi produse TP-LINK pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta si facila”, a declarat directorul general al TP-LINK Romania, Hermes Song.

Pe langa routerul TL-WR841N, TP-LINK va pune la dispozitia clientilor alte 15 produse, dintre cele mai fiabile si mai bine vandute de-a lungul timpului. Printre acestea se numara gama completa de routere AC: cel mai puternic router wireless AC1900, Archer C9, Archer C7 si C8 AC1750, Archer C5 AC1200, Archer C2 AC750, routerul Gigabit TL-WR1043ND, routerul dual band TL-WR4300, dar si modelele wireless N300 TL-WR841ND, TL-WR940N sau modelul TL-MR3420 cu 3G.

”60% din stocurile pe care le-am pregatit pentru aceasta a cincea editia e Black Friday sunt produse wireless din categoria de mijloc (single si dual band), restul de 40% fiind produse de ultima generatie, cele mai multe cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac. Pe langa anuntarea primului produs TP-LINK complet localizat in limba romana, mai marcam o premiera in aceasta editie a Black Friday, respectiv extinderea gamei de produse cu bateriile universale”, a mai adaugat Hermes Song.

Producatorul estimeaza dublarea vanzarilor fata de editia precedenta a evenimentului de shopping si se asteapta sa genereze aproape jumatate din livrarile totale aferente trimestrului 4/2015.

Aceasta este a patra editie a Black Friday la care TP-LINK participa, din cinci organizate. Produsele TP-LINK cu discount vor fi putea fi cumparate din magazinele eMAG, Flanco si Altex, dar si din alte magazine online, prin intermediul partenerilor si distribuitorilor TP-LINK.

In Romania, partenerii de distributie ai TP-LINK sunt: Network One Distribution, Royal Computers si ABC Data.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri