Deja la a cincea editie a Black Friday, putem trage linie si sa observam care sunt cele mai cautate gadget-uri si ce ar trebui sa puna utilizatorii in cosul de cumparaturi, pentru a avea sanse sa le cumpere inainte ca stocul sa se epuizeze.

1. iPhone

Ca de obicei, iPhone-urile vor fi la mare cautare si acest an. Recomandam sa urmariti atat eMag cat si QuickMobile, ambele companii anuntand reduceri pentru produsul Apple. Desi nu au anuntat la ce model, cel mai probabil penultimele modele, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, vor beneficia de reduceri mai consistente.

2. Drone

Dronele sunt produse din ce in ce mai bine vandute, mai multe magazine online comercializandu-le cu succes din ce in ce mai mare. Recomandam sa urmariti atat ofertele de pe eMag, QuickMobile, cat si EvoMag.ro sau Cel.ro.

3. Televizoare LCD

Conform Millward Brown, televizoarele se afla pe primul loc in alegerile clientilor pentru acest Black Friday. Cel mai probabil, romanii se afla in anul in care ciclul de viata al modelelor anterioare s-a incheiat, din ce in ce mai multi dorind un televizor Full HD (in locul celor doar HD Ready), eventual cu diagonale mai mari.

4. Routere

Romania este in top 10 tari cu cel mai rapid Internet fix broadband din lume, insa degeaba este performant, daca nu ai si un router pe masura. TP-Link.ro, de exemplu, anunta reduceri consistente la routere performante, comercializate prin intermediul partenerilor sai precum eMag, Altex, Evomag sau Cel.ro.

5. Hard Disk-uri SSD

Invechitele HDD-uri normale, la 7200 rotatii pe minut, tind sa fie inlocuite de mult mai performantele SSD-uri. Mai performante, dar si (mult) mai scumpe. De Black Friday, pasionatii de viteza (si cei nerabdatori in butarea computerului) vor dori, fara indoiala, sa achizitioneze un SSD.

6. Electrocasnice mici

Pe locul doi in topul Millward Brown se afla electrocasnicele mici; este interesant deoarece sunt, in general, produse premium, fara de care poti trai linistit – roboti de bucatarie, blendere, razatoare sau masini de paine vor fi mai cautate in acest an comparat cu Black Friday de anul precedent.

7. Laptop-uri performante

La fel ca la televizoare, ne apropiem de ciclul de inlocuire al laptop-urilor personale, cele cu procesoare i3, la i7 si SSD-uri. Preturile pornesc insa de la 3000 de lei, deci ofertele de Black Friday, precum cele de la eMag, Evomag, CEL.ro sau PCShop.ro ar putea duce la achizitii importante.

8. Carti/Kindle

Da, nu sunt gadget-uri dar a (re)devenit “la moda” sa citesti – un lucru excelent de altfel. Din ce in ce mai multi consumatori prefera insa sa citeasca pe suport modern – Kindle sau alte eBook Readere.

9. Ceasuri inteligente

In frunte cu Apple Watch, urmat de Vector Watch dar si Samsung Smartwatch Gear – acestea vor fi, cel mai probabil, cele mai ravnite ceasuri inteligente. Reducerile nu vor fi extrem de mari, avand in vedere ca sunt gadget-uri noi, moderne, insa ne putem astepta la reduceri de 20-30% pe Orange.ro, Vodafone.ro, dar si eMag.ro, WatchShop.ro sau QuickMobile.ro.

10. Wearables

Inglobam aici atat ceasurile mentionate anterior, dar si bratarile fitness si alte accesorii. Folosite in special de sportivi sau cei care vor sa isi monitorizeze somnul/mersul, sunt la mare cautare si printre romani, mai ales tineri activi. Cel mai probabil, reducerile vor fi ceva mai mari decat in cazul ceasurilor inteligente.

Citestes si "Ghidul Black Friday" dar si ce oferte are eMag pentru aceasta editie a Black Friday.

Sursa foto: Shutterstock: Wearable

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri