Anvelope de iarna la Black Friday gasiti la eMag cu un pret mai mic cu aproape 40% fata de piata pentru dimensiunea de 185 care se potriveste la mai multe autoturisme printre care Dacia Logan.

eMag are un stoc de 8.000 de anvelope, modele precum anvelope de iarna Sebring 185/65 R15 la un pret de 99 lei. In piata, acest model costa de la 157 lei, potrivit compari.ro. Alte anvelope la oferta sunt cauciucurile de iarna Michelin Alpin 5 195/65 R15 la un pret de 229 lei, fata de 257 lei, cel mai mic pret pe magazinele online.

In total sunt 10 tipuri de anvelope de iarna pe eMag, un set de jante de otel pentru Dacia Logan si un tip de lant antiderapant.

Daca doriti sa cumparati anvelope de iarna bune pentru sezonul 2015/2016 trebuie sa urmati cateva reguli, iar una dintre ele este sa aflati cum s-au comportat la testele efectuate de ADAC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »


Setari Cookie-uri