Pe ultima suta de metri inainte de Black Friday, mai multe magazine online anunta oferte, magazine precum PCGarage.ro, Otter sau Madd Electronics avand reduceri de pana la 80% la diferite game de produse.

Madd Electronics va organiza Black Friday pe PCMadd.com in perioada 18-20 noiembrie si 25-27 noiembrie. „Vom avea in oferta o cantitate mare de produse cu discounturi cuprinse intre 10-70% pentru care am pregatit bannere dedicate si un feed de produse.

Spre deosebire de editiile precedente de Black Friday, in 2016 ne vom concentra pe DELL refurbished”, puncteaza reprezentantii companiei.

Vitacom Electronics pregateste de Black Friday reduceri la mii de produse si doua promotii speciale

Compania Vitacom Electronics, unul dintre principalii jucatori pe piata din Romania in distributia de produse si accesorii electronice, anunta campania de reduceri pentru Black Friday. Vor fi reduceri substantiale la mii de produse din portofoliu, dar si promotii surpriza, spun reprezentantii companiei. Vitacom Electronics pune la dispozitia acestora, in perioada Black Friday, servicii de consiliere in alegerea produsului cel mai potrivit cerintelor.

Pe langa preturi reduse, compania a pregatit si un program extins pentru magazinele sale din intreaga tara. Astfel, pe 18 noiembrie, in prima zi a campaniei, clientii isi vor putea face cumparaturile in intervalul 09.00 - 21.00, iar sambata intre 09.00 - 16.00.

„Black Friday este o perioada excelenta pentru cumparaturi, in special pentru ca se deruleaza inaintea sarbatorilor de iarna. Noi suntem bucurosi ca Black Friday 2015 a fost foarte apreciat de clientii nostri, iar pentru editia de anul acesta suntem pregatiti cu si mai multe produse, dar mai ales cu expertiza specialistilor nostri pentru a-i ajuta pe oameni sa ia cele mai bune decizii“, a declarat Vasile Andrei Vita, fondator Vitacom Electronics.

Vitacom Electronics pregateste clientilor sai doua promotii speciale. Pentru cumparaturile care depasesc 100 de lei cu TVA inclus, clientii beneficiaza de o reducere de 25%. Mai mult, cei care achizitioneaza de cel putin 300 de lei cu TVA inclus, primesc o reducere de 10% din valoarea cosului de cumparaturi sub forma de cupon valoric. Acest voucher poate fi folosit pana la 31 decembrie 2016 in oricare dintre magazinele offline.

Portofoliul cu produse poate fi consultat pe site-ul Vitacom. Magazinele fizice Vitacom Electronics sunt in orasele: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea si Timisoara.

Compania a fost fondata in 1991 de Vasile Andrei Vita.

OTTER Distribution lanseaza” Maratonul Black Friday”

Otter Distribution anunta lansarea campaniei de Black Friday in toate lanturile sale de magazine, Otter, TEZYO, Aldo, Clarks si Salamander si pe platformele online www.otter.ro, www.tezyo.ro, www.aldoshoes.ro si www.salamandershop.ro, in perioada 18 – 20 noiembrie.

Cristi Movila, director e-Commerce al grupului OTTER Distribution, spune ca “Anul acesta, Otter Distribution lanseaza integrat campania Black Friday in cele 5 lanturi de magazine OTTER Distribution, oferind clientilor o paleta mult mai larga de optiuni si o multitudine de brand-uri care sa vina in intampinarea cerintelor acestora. Ne dorim ca Maratonul Black Friday sa fie, in primul rand, o buna ocazie de interactiune cu toata comunitatea Otter Distribution, care creste si evolueaza alaturi de noi, dar si o modalitate de a rasplati alegerile publicului pentru produsele noastre”.

Clientii Otter Distribution vor avea acces la toate ofertele de Black Friday cu doua zile in avans, in toate magazinele TEZYO, OTTER, ALDO si CLARKS sau online, pe www.tezyo.ro, www.otter.ro si www.aldoshoes.ro.

In functie de stilul personal si de preferinte, acestia pot opta sa se alature maratonului in cursele Casual, Sportiva sau cea a Elegantei, pentru a-si alege, din data de 16 noiembrie, articolele de incaltaminte preferate la preturi speciale, in regim de exclusivitate, inainte de perioada de Black Friday.

Campania “Maratonul Black Friday” include componente de comunicare online, fiind sustinuta de numerosi endorseri si bloggeri din domenii diferite, dar si offline.

Black Friday de Gaming la PC Garage: sute de produse cu pret redus in weekend

PC Garage anunta campania dedicata noii editii de Black Friday, cu sute de produse la reducere. Weekendul prelungit al reducerilor incepe in noaptea dintre 17 si 18 noiembrie si continua pana la 20 noiembrie, in cadrul campaniei ”Black Weekend”. Evenimentul aduce reduceri de pana la 35% la peste 400 de produse distincte din categoriile de componente si gaming, gadgeturi, telefoane si televizoare.

Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria „Gaming“. Sunt laptopuri performante pentru pasionatii de jocuri video, sisteme de gaming marca PC Garage, componente pentru computere si o multime de accesorii intr-o oferta diversificata. Clientii vor mai gasi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentate si reduceri pe masura la telefoane, gadgeturi si televizoare de ultima generatie.

Valoarea totala a reducerilor oferite depaseste sase milioane de lei, iar cea mai mare reducere va fi de 50%. Timpul de expediere al produselor este estimat la cinci zile, dorinta fiind de mentinere a performantei de anul trecut. Comparativ cu Black Friday 2015, anul acesta compania estimeaza o crestere a volumului vanzarilor cu peste 30% si comenzi in valoare de peste 23 milioane lei in cele trei zile de reduceri.

Pe langa aceste magazine, Black Friday va fi organizat si de eMag.ro, Cel.ro, EvoMag.ro sau FashionUp.ro si FashionDays.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri