Bucuresti, 22 noiembrie 2016. Black Friday pe Autovit.ro, editia a treia, s-a finalizat cu un bilant mult peste asteptari: valoarea totala a autoturismelor si autoutilitarelor vandute s-a ridicat la aproape 1,7 milioane euro.

Platforma de anunturi Autovit.ro a avut vineri, 18 noiembrie 2016, peste 50 de autoturisme la oferta de Black Friday.

Pana luni, 21 noiembrie, ora 15.00, erau semnate contracte pentru aproape 80% dintre masinile ofertate si se asteapta incheierea altor tranzactii in zilele imediat urmatoare. Discountul mediu oferit a fost de 5640 de euro, iar procentual reducerea a fost in medie de 17% din valoarea masinii.

Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro: “Spre satisfactia noastra si a dealerilor auto ce au participat la campanie, in acest an cumparatorii s-au aratat mult mai interesati si de alte oferte pe care acestia le aveau in portofoliu, dar care nu erau listate in oferta de Black Friday si pe care le-au achizitionat, de asemenea, cu discount. Astfel, vanzarile totale au depasit cu mult estimarile noastre si ale partenerilor nostri, fapt care dovedeste eficienta Black Friday in industria auto”.

Cea mai mare reducere s-a ridicat la 37.970 de euro si a fost oferita pentru un BMW Seria 7 (pret de Black Friday: 113.911 de euro, redus de la 151.881 de euro). De altfel, aceasta a fost si cea mai cautata masina pe site-ul dedicat Black Friday.

Cea mai scumpa masina vanduta a fost un Ferrari California, in valoare de 136.800 de euro, pret redus la 119.880 de euro.

Cristian Cojocaru: “Am dorit sa acoperim in aceasta editie, ca si in cele precedente, cat mai multe segmente de pret. Astfel, am avut oferte ce au plecat de la 1590 euro (pret redus de la 1990 euro pentru un Renault Symbol din 2007) si au ajuns pana la 467.999 euro, pret redus de la 492.000 euro pentru un Bentley Bentayga”.

Printre modelele prezente in oferta de Black Friday 2016 s-au numarat Lexus Seria RX450, Audi Q7, BMW seria 6, Mercedes Benz E220, Toyota Prius Hybrid, VW Golf, VW Passat, Mini Cooper, Seat Leon, Ford Focus, Skoda Superb, Renault Fluence si multe altele.

In premiera, la editia din acest an a Black Friday au fost ofertate pe Autovit.ro camioane, utilitare usoare si tractoare, dintre care 60% au fost vandute in aceeasi zi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri