V-ati propus ca in primele saptamani din an sa bifati macar un interviu pentru un loc de munca? Companiile au postat anunturi de angajare si in decembrie, asa ca actualizati-va CV-ul si vanati un job in domeniile cu mii de posturi libere.

Vanzarile cu peste 4.000 de posturi disponibile, relatiile clienti/call center cu peste 3.200 de pozitii si traducerile cu 1.175 de posturi libere conduc topul domeniilor cu cele mai numeroase oferte de munca, atat in Bucuresti, cat si in tara, potrivit site-ului de recrutare eJobs.ro.

Alte domenii in care puteti urmari un job sunt telecomunicatiile, in care exista 1.171 de posturi libere, IT software cu 1.123 pozitii, medicina umana cu 1.057 posturi si ingineri cu 1.005 pozitii neocupate.

"Numeroase lanturi de magazine recruteaza in aceasta perioada, in vederea dezvoltarii retelelor lor, in perioada Sarbatorilor sau in cea imediat urmatoare. Domeniile Relatii clienti/ call-center pun, de asemenea, la bataie foarte multe posturi pentru ca Romania se afla in fruntea clasamentului tarilor care ofera servicii externalizate, de tip outsourcing, pentru pietele internationale", explica Ana-Maria Cetatean, brand manager eJobs.ro. In acest context, persoanele care stiu foarte bine cel putin doua limbi straine si care au cunostinte de folosire a computerului pot obtine job-uri bune in acest domeniu.

Reprezentantul eJobs.ro mai spune ca domeniul traducerilor si cel al telecomunicatiilor atrag, in aceasta perioada, un numar mare de candidati. In egala masura, specialistii din IT software pot testa ofertele multor companii care cauta persoane capabile sa dezvolte aplicatii pentru device-urile mobile sau solutii pentru magazinele online si site-urile de prezentare ale firmelor respective.

In topul domeniilor cu peste 1.000 de locuri de munca, medicina umana are o oferta bogata mai ales in strainatate. Un domeniu bun de in care sa cautati un job este si ingineria, cu posturi disponibile atat in tara, cat si peste hotare, in special in companiile care detin linii de productie si care furnizeaza produse finite sau materie prima pentru alte companii.

eJobs.ro are in prezent in baza de date aproximativ 3 milioane de CV-uri, iar numarul companiilor care au recrutat pe aceasta platforma depaseste 200.000.

Sursa foto: Angajat fericit/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »


Setari Cookie-uri