Catalyst Romania, unul dintre cele mai importante fonduri locale de private equity pentru crestere si venture capital, anunta o investitie de un milion de euro in start-up-ul romanesc de tehnologie Marketizator, specializat in servicii de optimizare a ratei de conversie (CRO – conversion rate optimization).

Investitia este finantata din fonduri europene prin initiativa JEREMIE. Catalyst Romania isi consolideaza astfel pozitia pe piata, extinzand prin Marketizator seria de investitii din care mai fac parte Vola.ro, Elefant.ro, VectorWatch, AvocatNet.ro, SmartBill si alte IMM-urile din sectorul Tehnologie – Media – Telecom (TMT).

Serviciile Marketizator permit departamentelor de marketing sa identifice si sa valorifice factorii care determina cresterea ratei de conversie pe website. Platforma sa CRO faciliteaza intelegerea vizitatorilor prin intermediul chestionarelor, colectarea de lead-uri prin interactiune personalizata, precum si testarea de lay-out-uri de website fara a fi nevoie de suport IT. Compania a inregistrat cresteri anuale ale veniturilor de 400%, asigurand servicii pentru mai mult de 7000 de utilizatori si pentru clienti precum Forbes, OLX, Orange, Provident, Samsung sau Telekom.

"Marketizator este un business care genereaza deja venituri la nivel international si un challenger recunoscut pe piata globala de CRO, gratie platformei sale cu solutii disponibile sub un singur acoperis. Vedem un potential extraordinar de crestere a companiei si ne asteptam ca in trei ani cifra de afaceri sa creasca de zece ori, valorificand, cu sprijinul investitiei Catalyst, oportunitatile deja identificate in numeroase piete precum Brazilia, Japonia, SUA, Rusia si altele", a declarat Marius Ghenea (foto), Investment Director 3TS Catalyst Romania.

Poti afla maine mai multe despre tranzactie direct de la Marius Ghenea la ecomTEAM, eveniment organizat de wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale. Editia din acest an este realizata in parteneriat cu FAN Courier si este sustinuta de Vodafone, MasterCard, PayU Romania, DPD Romania, Valoris, Allpacka si ContentSpeed.

3TS Catalyst Romania este primul fond de private equity dedicat Romaniei, finantat in principal prin initiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Marketizator urmeaza sirului de investitii realizate de catre Catalyst Romania din care fac parte Smart Bill, Vector Watch, www.avocatnet.ro, Simartis Telecom, www.elefant.ro, GHG, www.vola.ro si 123ContactForm. Fondul sustine IMM-urile autohtone care activeaza in special in domeniile TMT cu investitii cuprinse intre 200.000 euro si 2 milioane de euro. Alaturi de FEI, care prin JEREMIE este cel mai mare contributor la capitalul Catalyst, au mai angajat investitii in fond si BT Asset Management (BTAM), companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, 3TS Capital Partners, precum si alti investitori privati.

Fondul este administrat de catre 3TS Capital Partners (www.3tscapital.com), una dintre cele mai importante companii de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri