"Trebuie sa marturisesc ca in acea zi in care am vazut comunicatul de presa al domnului ministru (de Finante - n.r.), a fost precum m-as fi trezit dintr-un vis frumos in care o serie de lucruri bune ni se vor intampla, odata cu 2016, poate chiar din 2015. si ma intrebam de ce vin toate deodata asupra noastra", a declarat Emilian Trasnea, director financiar, Farmexpert.

"Ca si forma, m-au impresionat si procentele aruncate in discutie. Pe de alta parte, sunt unele lucruri care par ca sunt in avantajul nostru, al mediului de business, dar sunt de fapt o falsa stare de bine care poate fi creata in aceasta zona. Am inceput sa ma gandesc si la momentul implementarii pentu prima data a Codului Fiscal, in 2004, in care se propovaduia acea stare de bine, pe motiv ca se aduna toate legile. Se vorbea de stabilitate, de predictibilitate – lucruri importante in tipul de business in care activam noi – si trebuie sa va spun ca am fost si sunt sceptic", a declarat Emilian Trasnea.

Declaratiile au fost facute in cadrul conferintei Fiscal 360, eveniment de fiscalitate ce-si propune sa dezbata cele mai actuale teme pentru antreprenori si manageri. Partenerii evenimentului sunt KPMG si Biris-Goran.

"Pot sa cred ca unele din masuri sunt potrivite pentru natia in care traim, dar sunt foarte multe modificari! Care dintre acestea sunt insa cele potrivite cu adevarat pentru stadiul in care ne aflam noi ca si tara, daca vor crea mai multa predictibilitate din punct de vedere macro. Inclin sa cred ca o parte dintre masuri sunt bune si unele nu sunt potrivite pentru acest stadiu de dezvoltare in care ne aflam", a mai spus Emilian Trasnea, director financiar, Farmepert.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri