Banca Transilvania, impreuna cu Mondaine Watch, Oberthur Technologies si Mastercard, au lansat ceasul BT contactless, un nou instrument de plata care poate inlocui cardul la cumparaturi, in tara si in strainatate. Ceasul contactless va fi prezentat in cadrul Techsylvania, eveniment dedicat pasionatilor de tehnologie si inovatie, organizat in perioada 17 – 20 iunie la Cluj-Napoca.

Ceasurile elvetiene marca Mondaine cu tehnologie contactless sunt disponibile pe trei modele: Clasic-Ladies, Clasic-Men si Premium-Unisex, acestea putand fi comandate online pe siteul Bancii Transilvania sau in oricare dintre sediile BT. Ulterior, clientul trebuie sa il ridice intr-o sucursala, pentru a fi activata cartela contactless care va fi inserata in cureaua ceasului.

In functie de model, costul unui astfel de ceas contactless este intre 1.090 si 1.690 de lei.

In prezent, Banca Transilvania are in oferta si o bratara contactless, in parteneriat cu Visa, iar acum prin asocierea cu Mastercard isi mareste portofoliul de dispozitive care permit plata contactless.

Cum functioneaza ceasul BT contactless

Ceasul BT contactless functioneaza ca un card bancar prin accesul la contul curent in lei deschis la Banca Transilvania. Poate fi comandat de clientii Bancii Transilvania care au card de debit in lei sau, dupa caz, cardul poate fi primit impreuna cu ceasul.

Banca precizeaza ca, pentru platile cu ceasul contactless la comercianti, comisionul este zero si, ca in cazul oricarei plati contactless de pana la 100 de lei sau echivalent clientul nu mai este nevoit sa introduca PIN-ul.

Persoanele care nu sunt clienti BT si isi doresc un ceas contactless trebuie sa aiba cont curent la Banca Transilvania, cont care se poate deschide inclusiv online.

BT a generat anul trecut pe cardurile proprii volume cu 20% mai mari fata de 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri