Marius Stefan, general manager Autonom Rent-a-Car, a fost premiat cu distinctia "Antreprenorul anului", in cadrul galei wall-street.ro 10 ani. Premiul a fost acordat de EY.

"A face afaceri in Romania pentru noi este ca un roller coaster. Suntem de 9 ani pe piata si la fiecare trei ani am trecut printr-o criza. In 2008 stiti foarte bine ce s-a intamplat si a trebuit sa ne reinventam total, sa ne adresam unui alt segment de piata, zona corporate, iar in 2011, pentru ca am reusit sa facem lucrul acesta, am avut un alt tip de criza, o criza de crestere: ne-am dublat veniturile si am inceput sa suferim la calitate. Anul trecut am trecut printr-o alta criza puternica, prin care cred ca treceti toti in acest an, o criza de resurse umane. Suntem foarte curiosi sa vedem care va fi urmatoarea criza", a declarat Marius Stefan la gala wall-street.ro 10 ani, organizata pe 23 noiembrie.

Autonom Rent-a-Car, cea mai mare companie de servicii de inchiriere de masini din Romania, cu o flota activa de peste 2.500 de autoturisme noi, a preluat furnizorul de transporturi auto corporate Vehicle Management Systems (VMS) dupa cinci luni de negocieri.

Autonom se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut cand a raportat 11,2 milioane euro. Anul trecut, compania a intrat si pe piata din Ungaria si si-a diversificat activitatea, abordand segmentul de inchirieri auto premium si vehicule comerciale, cat si inchirieri cu sofer.

Autonom are o retea de 40 de centre de inchiriere auto, in 28 de orase din Romania. Adresandu-se la inceput in special persoanelor fizice, odata cu recesiunea economica, Autonom a abordat segmentul corporate, devenind in scurt timp lider national in domeniu. In prezent, compania detine o flota de peste 2.500 de masini noi, 210 de angajati si furnizeaza servicii de inchirieri auto pe termen scurt si mediu, leasing operational si servicii de management al flotelor.

Anul acesta la Gala Wall-Street am sarbatorit 10 ani in care am fost alaturi de mediul de business din Romania si am acordat distinctii companiilor, proiectelor si oamenilor care au reusit sa duca inovatia la rang de arta. Partenerii evenimentului sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri