Ceasul inteligent Vector Watch a fost votat "Produsul IT&C al anului” in cadrul Galei Wall-Street. Liana Nicolae, project manager events in cadrul wall-street.ro, a inmanat premiul fondatorilor Andrei Pitis si Joe Santana.

Vector a fost fondat de antreprenorul Andrei Pitis, actualmente CTO in cadrul companiei. El a inceput proiectul fiind sprijinit cu 2 milioane de dolari din partea Gecad, companie fondata de Radu Georgescu. Alaturi de Andrei Pitis si Radu Georgescu, la conducerea companiei mai sunt Joe Santana, fost CEO al Timex si Steve Jarvis, care a fost creative lead pentru proiecte ale Timex si Nike FuelBand, avand ani de experienta in design de wearables.

COO este Ron Spencer, fost director de operatiuni la Bulova si Fossil. El completeaza linia de varf a companiei made in Romania. Biroul central este in Londra, insa compania, asa cum este de asteptat, conduce operatiuni si din Romania si are in plan deschiderea unui birou in San Francisco.

"As vrea sa multumesc tuturor pentru sprijin, pentru extraordinarul bun-venit pe care ni l-au oferit si pentru faptul ca au primit Vector Watch ca pe un brand premium. As vrea totusi sa mentionez ca Vector Watch este un rezultatul unei echipe internationale", a declarat Andrei Pitis.

La randul lui, Joe Santana a marturisit ca este o surpriza pentru el acest premiu."Este o placere pentru mine sa fiu aici si sa fac parte dintr-o noua echipa, una dintre cele mai bune cu care am lucrat si de care sunt foarte mandru. Va multumesc foarte mult!".

Vedeti toti castigatorii la Gala Wall-Street 2015 in slide-ul urmator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri