Marius Raul Bostan, propus ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ciolos, este administrator la Telekom Romania, numit din partea Ministerului pentru Societatea Informationala (MSI).

"La Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala il propun pe domnul Marius-Raul Bostan, cu experienta in sectorul privat in acest domeniu, experienta in telecomunicatii si IT, in calitate de membru in Consiliul de Administratie la Romtelecom si acum la Telekom Romania Telecommunications", a anuntat Dacian Ciolos, potrivit Mediafax.

Marius Raul Bostan este in prezent membru al Consiliului de Administratie la operatorul de telecomunicatii Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI), si senior partner la VMB Partners, firma care asigura servicii de consultanta in special privind emiterea de obligatiuni.

Marius Bostan este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, iar in prezent ocupa functia de presedinte al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, o organizatie non - profit si neguvernamentala infiintata in 1997 specializata in consultanta pentru sectoarele public si privat.

El este, de asemenea, membru al Fundatiei Romanian Business Leaders (RBL), care reuneste antreprenori si lideri de business din mediul privat.

Marius Bostan a coodonat un proiect denumit Re>patriot, prin care romanilor din diaspora li se prezentau oportunitatiile de deschidere a unei afaceri in Romania.

Este licentiat in matematica si absolvent al cursurilor postuniversitare de management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. A lucrat pentru implementarea unor programe ale Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Bancii Mondiale si ale Comisiei Europene, pentru administratia publica locala. A fost organizator al primei Conferinte Internationale de Descentralizare Fiscala din Romania si a urmat cursuri de specializare in Anglia si Italia.

El a colaborat cu expertii americani ai Research Triangle Institute in cadrul operatiunilor de emitere de obligatiuni municipale si a lucrat la majoritatea emisiunilor de obligatiuni din Romania.

Bostan s-a nascut pe 18 mai 1970, in comuna Ruginesti din judetul Vrancea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri