Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, va investi in urmatoarele luni in dezvoltarea serviciilor 4G, a segmentului de televiziune si continut, dar si a serviciului de transfer de bani Orange Money, a declarat Jean Francois Fallacher, CEO al companiei.

„Este o investitie destul de mare in Orange Money pentru ca trebuie sa impingem piata. Este ca un bulgare de zapada, dar ca bulgarele sa mearga, la inceput il impingi. Si trebuie sa facem corect lansarea. Este o mare provocare, sunt asteptari mari pentru Orange Money pentru ca avem zece milioane de clienti”, explica managerul.

Serviciul va fi lansat doar pentru utilizatorii proprii, dar seful Orange crede ca in aproximativ doi ani se va ajunge si la colaborari cu ceilalti operatori din piata astfel incat clientii sa poate trimite bani si catre cei care folosesc serviciile altor retele.

Orange a mai lansat astfel de servicii in Africa, Orange Money adresandu-se mai ales populatiei care nu are acces la servicii bancare.

“Va fi diferit de ceea ce am lansat pe piata africana pentru ca Romania nu este in Africa, va fi un serviciu adaptat local. Dar este un serviciu care unde a fost lansat a avut mare succes. De exemplu, in Mali, tranzactiile prin Orange Money reprezinta 15% din PIB”, declara Fallacher.

Afla mai multe din articolul: Interviu mobil cu Jean-Francois Fallacher, CEO Orange: As putea trai in Romania. Ma simt ca acasa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri