Liviu Nistoran, directorul companiei locale Televoice, care opereaza sub brandul Evolio sustine ca smartphone-ul Samsung Galaxy S3 - varful de gama al producatorului sud-coreean este o mare dezamagire, fiind mult chiar si sub precedentul model lansat – Galaxy S2.
“Galaxy S3 e o mare dezamagire, un pas inapoi de la S2. Galaxy S3 dezamageste la display – contrastul e mai slab fata de S2, la fel si la capitolul baterie si la handling - nu il poti tine deloc usor in mana. Galaxy S2 e mult mai prietenos din acest punct de vedere”, spune pentru wall-street.roLiviu Nistoran (foto).

In materie de gadget-uri preferate de care nu se poate desparti, managerul Evolio spune ca are mereu la indemana smartphone-ul si o tableta – productie proprie, dar si “banca de energie”, un dispozitiv ideal pentru incarcarea terminalelor mobile.

“Am banca de energie si o tableta pe care le port in geanta tot timpul. Banca de energie ma ajuta sa-mi incarc telefonul cand raman fara baterie, tableta o folosesc cand vreau sa accesez rapid internetul pentru ca timpul de deschidere e foarte mic, ca la orice tableta”, a precizat acesta.

Vizionar al modelului de business asiatic, Liviu Nistoran spune ca apreciaza foarte mult brandul Panasonic, dar in special pe managerul HTC, unul din cei mai mari producatori mondiali de dispozitive mobile.

“Brandul Panasonic nu face niciodata compromisuri in detrimentul calitatii. In ceea ce priveste managerul favorit, il admir pe Peter Chou, CEO-ul HTC, pentru performanta de a construi de la zero un brand global, intr-un timp atat de scurt, impotriva unor competitori atat de puternici”

Citeste zilnic publicatiile de tehnologie din SUA

Managerul Evolio petrece in medie circa sase ore pe internet, din care marea majoritate in interes de business. In timpul liber ramas nu scapa nicio zi fara sa citeasca publicatiile de business si tehnologie, atat din tara cat si din strainatate – Engadget.com si TechCrunch.com fiind preferatele sale.

Despre retelele de socializare, Liviu Nistoran spune ca “scad nivelul de productivitate al angajatilor”, dar in scop personal foloseste Facebook din anul 2009 avand in prezent circa 1.500 de prieteni.

PROFIL IT este o sectiune in care managerii pasionati de gadgeturi si tehnologie impartasesc cititorilor preferintele in materie de produse IT. Cititi aici mai multe intervuri din rubrica PROFIL IT.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profil IT »



Setari Cookie-uri