Producatorul german de cafea Tchibo a deschis primul sau magazin pe piata locala, in cadrul caruia vor fi comercializate atat sortimente de cafea cat si produse complementare cafelei si produse non food.

Primul magazin din Romania are o suprafata de peste 400 mp si este situat in cadrul complexului comercial Promenada Mall.

Magazinul cuprinde partea de cafenea, partea de vanzare a produselor din si pentru cafea – unde va exista o gama premium disponibila numai in magazin – si partea de retail.

Produsele de retail sunt impartite in cinci categorii: pentru ea, pentru el, pentru copii, pentru casa si pentru activitati sportive. Produsele din toate aceste categorii se vor schimba ciclic, o data pe luna.

“Am creat un spatiu primitor cu mobila comoda, oferim WiFi gratuit, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de o experienta relaxanta la cumparaturi. In plus, le oferim posibilitatea de a achizitiona cafea pentru acasa, care poate fi macinata pe loc. Iar pentru a satisface absolut toate gusturile le oferim optiunea de a-si crea propriul mix de boabe de cafea obtinand astfel o cafea personalizata”, spune Laurentiu Boboc, CEO Tchibo.

Magazinul are 20 de angajati.

Compania isi propune pentru perioada urmatoare sa deschida noi locatii atat in Bucuresti, cat si in tara, fiind in discutii cu mai multe centre comerciale.

Primul magazin Tchibo a fost deschis in anul 1955 in Hamburg si oferea clientilor posibilitatea de a gusta cafeaua inainte de achizitionare. A urmat apoi extinderea portofoliului si cu produse nealimentare ajungand in prezent la un numar de peste 1.050 de magazine proprii.

Compania germana Tchibo este o afacere de familie inceputa in anul 1949 in Hamburg de catre Max Hertz si Carl Tchiling. Compania este prezenta pe piata din Romania din anul 2000 avand in portofoliu marcile de cafea Davidoff, Privat Kaffee, Tchibo Exclusive, Tchibo Family si Eduscho.

Recent, compania Tchibo a primit distinctia de furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri