Sunteti pasionati de retail si FMCG? wall-street.ro va ofera 5 invitatii la retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din industria de retail si bunuri de larg consum. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la cele doua intrebari pentru a va inscrie in concurs si pentru a castiga una dintre cele cinci invitatii.

Speakeri cu peste zece ani de experienta in domeniu, cu prezente multiple la conferinte internationale de renume din Europa si SUA, vor fi prezenti alaturi de jucatori locali importanti la prima editie a retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din retail si FMCG.

Evenimentul va avea loc pe 19 si 20 noiembrie la hotel Howard Johnson din Bucuresti.

In cadrul primei zile a retailArena veti afla date despre contextul actual din industria de retail din Romania, dar si o retrospectiva a ultimilor 5 ani, perioada in care comertul nu a batut pasul pe loc, ci din contra s-a remarcat printr-o expansiune agresiva.

Cea de-a doua zi a retailArena este dedicata workshop-urilor, unde cei interesati pot descoperi tot ce trebuie sa stie despre infrastructura care sta in spatele unui magazin online, de ce inovatii pot beneficia retailerii pentru a-si fideliza mai bine clientii sau ce ambalaje dicteaza ”moda” pe piata de packaging.

Raspundeti la cele doua intrebari pentru a va inscrie in concursul retailArena. Invitatiile ofera acces complet la conferinta si 3 workshop-uri la alegere.

Redactia wall-street.ro va analiza raspunsurile dumneavoastra, iar castigatorii vor fi contactati pana vineri, 15 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri