Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, propune un proiect prin care IMM-urile care au ca obiect de activitate productia si sunt conduse de intreprinzatori cu varsta maxima de 40 de ani, vor fi scutite de taxele la raft in cazul vanzarii produselor acestora in marile lanturi de magazine.

Proiectul se va numi “Fabricat de un tanar antreprenor” si consta in crearea in cadrul unui lant de magazine a unui raion dedicat produselor fabricate de tinerii intreprinzatori. “Proiectul isi propune sustinerea firmelor tinerilor intreprinzatori care activeaza in sectorul productiei in special IT, textile, pielarie, produse alimentare, produse artizanale, papetarie – cadouri, ambalaje, felicitari, bijuterii hand-made, cosmetice naturale, tricotaje, jucarii, produse din lemn, mobilier, produse alimentare traditionale, produse alimentare care promoveaza un stil de viata sanatos (naturist, vegan, raw vegan - bauturi, aperitive, deserturi, etc)”, se arata in comunicatul DIMMMAT.

Primul retailer implicat in acest proiect este Carrefour, se mai precizeaza in comunicat.

Proiectul prevede ca lanturile de magazine sa puna la dispozitia tinerilor antreprenori un raion special fara a percepe taxe de raft, de listare, de pozitionare exclusiva, respectiv un spatiu de publicitate, gratuit, in pliantele promotionale si pagina online a acestora. In plus, in functie de tipul de produse, in cadrul acestor spatii vor putea fi expuse produse specifice judetului in care un lant de magazine isi desfasoara activitatea.

Sursa foto: Retail, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri