Lipsa increderii in comertul online a fost in mare masura depasita, tendinta vizibila in ultimii cinci ani, a declarat Marius Ghenea, presedinte FIT Distribution, in cadrul retailArena – Innovation in Retail, eveniment organizat de wall-street.ro in parteneriat cu PayU, Evozon si MasterCard.

“Aceasta etapa a fost in mare masura depasita si se vede in proliferarea comertului online pe categorii din ce in ce mai diverse de produse. In realitate, in ceea ce priveste comertul electronic suntem intr-o paradigma in care trebuie sa oferim solutii cat mai diverse clientilor. Universul tranzactiilor online se schimba odata cu aparitia de coduri QR, a platii contactless”, a punctat Marius Ghenea.

Acesta a estimat ca in urmatorii doi ani piata de comert electronic va atinge 1,8 miliarde de euro.

Vanzarile FiT Distribution, care detine PCFun.ro, PCGarage.ro sau FashionUp.ro, au crescut cu circa 30% de la an la an, factorii care au influentat aceasta evolutie fiind legati in principal de o orientare in crestere a consumatorilor din Romania catre achizitii de la magazine online, crestere constanta in ultimii ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri