Zeci de studenti din Cluj au ajuns in Gara de Nord, pentru a participa la protestele din Piata Victoriei din Capitala, care duminica se doresc a fi cele mai mari manifestatii fata de OUG de modificare a codurilor penale. Pictati pe fata in culorile drapelului national, tinerii, escortati de jandarmi, au oprit prima data la DNA, unde au scandat "Dragnea, nu uita, te asteapta Laura", apoi indreptandu-se spre Piata Victoriei.

Tinerii au plecat din Cluj sambata seara, direct de la manifestatiile care au avut loc in oras, unde 40.000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta, informeaza News.ro.

Sositi cu aproape o ora intarziere in Bucuresti, tinerii au drapele tricolore si pancarte si scandeaza "Sa va fie frica, studentii se ridica!". Ei au fost asteptati cu cafea, ceai si covrigi.

Studentii clujeni au pancarte pe care scrie "Clujul e aici din 1989", "Bucuresti, nu uita!/Clujul e de partea ta", "Protestez pentru ca-mi iubesc tara".

Insotiti de jandarmi, studentii din Cluj au mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde au scandsat "Codruta, scapa-ne de ei!", "Dragnea, nu uita!/Tte asteapta Laura".

La aceasta ora, coloana de manifestanti se indreapta catre Piata Victoriei.

Si din alte orase ale tarii sunt asteptati manifestanti, duminica Guvernul urmand sa decida abrogarea OUG privind codurile penale, a carei adoptare se afla la originea protestelor incepute in urma cu cinci zile.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri