Atunci cand ai un sef foarte stresat ai tendinta sa muncesti mai mult pentru a-l multumi. Numai ca, facand acest lucru, risti sa ajungi intr-un cerc vicios: cu cat vei face mai multe, cu atat el nu va observa efortul tau si vei ajunge sa te simti frustrat, scrie Revista CARIERE. Si atunci, care este solutia pentru a lucra eficient cand ai un sef care nu este neaparat rau sau exigent, ci are pur si simplu prea multe lucruri de facut?

"De ce nu apreciaza tot ce fac pentru el? E suparat pe mine? Ar trebui sa fac mai multe?ˮ

Sunt intrebari pe care ti le poti pune atunci cand ai un sef foarte stresat. Si atunci incerci sa faci eforturi mai mari pentru a-l multumi, insa iti dai seama curand ca situatia nu se imbunatateste deloc. Dimpotriva. Si atunci devii frustrat si confuz. Solutia recomandata de specialistii in resurse umane este sa nu mai incerci sa-ti multumesti seful cu orice pret si sa il ajuti sa piarda cat mai putin timp, scrie lifehacker.com.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri