Pe 31 octombrie, noaptea va fi luminata din toate colturile globului de dovleci sculptati. Este momentul in care cuvantul "horror" va fi pronuntat mai des decat in restul anului, insa Halloween-ul nu este inspaimantator chiar peste tot in lume. Iti prezentam cateva destinatii de distractie unde nici parintilor, nici copiilor nu le va fi frica de Halloween.

In inima Europei, intre Muntii Padurea Neagra si Muntii Vosges, va asteapta unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume. Este vorba de Europa Park, un parc de distractii situat in Rust, Germania, unde pentru Halloween 2014 a fost pregatit un covor urias cu peste 160.000 de dovleci de toate formele care acopera intregul parc Atractia speciala din acest an sunt dinozaurii realizati din dovleac, dar si un tablou din mere de 80 mp, un castel din dovleac si cinema 3D cu filme de groaza.

In Europa Park sunt asteptati parinti si copii dornici de distractie magic de inspaimantatoare. Oferta pentru o vacanta de Halloween 2014 aici poate fi cumparata din Romania si incepe de la 640 euro pentru doi adulti si un copil, cu cazare doua nopti si mic dejun la hotel de 4 stele si bilete de intrare pentru doua zile la Europa Park.

Tot pentru Halloween 2014, Germania are pregatit parcul de distractii Legoland pentru o vacanta alaturi de copii. Parcul, aflat in Gunzburg, ii are in centrul distractiei infricosatoare pe Contele Lego, Printesa Vampir, Vrajitoarea Pompinella si Fabula Vrajitoarea din padure.

Halloween, Halloween 2014

Astfel, cu 468 de euro aveti doua nopti de cazare in camera tematica pentru doi adulti si un copil intr-un hotel de 3 stele de langa parc. Ofertainclude si mic dejunul si biletele de intrare in parcul Legoland pentru doua zile de sarbatoarea Halloweenului.

Halloween-ul se muta la Disneyland Paris

O alegere potrivita pentru a introduce copiii intr-o lume de poveste este Halloween la Disneyland. In parcul de distractii de la Paris, sarbatoarea spiritelor este in toi inca de la inceputul lunii si se incheie pe 2 noiembrie. Dovlecii sculptati in forme inspaimantatoare, impanziti peste tot in parc, incarca Disneyland Paris cu spiritul Halloween-ului.

Mickey Mouse, personajul-emblema al parcului, tine de trei ori pe zi un show tematic, in stilul sarbatorii americane, cu muzica care aduce in prezent spiritul anilor ’30. Tot la Disneyland vor fi in priza pentru distractia copiilor si ursuletul Winnie si familia Duck.

halloween, halloween 2014,

Daca va tenteaza un altfel de Halloween, mai mult magic decat infricosator, agentiile de turism au oferte de la 350 de euro la aproape 500 de euro pentru 2 nopti pe persoana aproape de Disneyland, in functie de numar de stele ale hotelului. Pe langa aceasta, trebuie sa calculati si intrarea la Disneyland, de 41 de euro de persoana.

Halloween-ul este sarbatorit si in spirit spaniol, in parcul de distractii PortAventura aflat in Costa Dorada, Spania, la o ora de Barcelona. Intrarea in parc costa 19 euro pentru adulti si 9,5 euro pentru copii, insa PortAventura vine cu o oferta deloc infricosatoare pentru portofelul turistilor, de la 61 de euro pentru o noapte cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, si intrare in parc.

Sarbatoare de origine celtica, raspandita de imigrantii irlandezi din Statele Unite ale Americii, Halloween-ul a devenit sarbatoare anuala in multe tari din Europa, tinuta de regula pe 31 octombrie, mai putin in Suedia unde are loc in prima sambata din noiembrie. Personajele-vedeta ale sarbatorii sunt dovlecii modelati, folositi pe post de felinare.

Sursa foto: Dovleci/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri