O companie care indeplineste criteriile de finantare poate avea acces mult mai usor la credite si dobandeste astfel credibilitate in fata bancii, spune Cristian Logofatu, CEO Bittnet Systems.

"Am avut mult noroc pentru ca am reusit sa aratam cifre in crestere, ceea ce ne-a ajutat sa crestem produsele de finantare, am avut mereu cresterea profitabila, asta insemnand ca am indeplinit criteriile si existenta programului FNGCIMM ne-a ajutat sa crestem cu 5 ori in valoarea criteriilor pe care am fi putut sa le garantam noi", a declarat Cristian Logofatu pentru WALL-STREET 360.

Alte produse accesate ulterior de compania pe care o conduce au fost cele dedicate unui client anume, cum ar fi factoringul. "Odata cu accesarea acestui produs s-a deschis o linie intreaga de clienti pe care nu-i puteam accesa", arata antreprenorul.

In ceea ce priveste criteriile bancilor in acordarea de credite pentru antreprenori, Cristian Logofatu marturiseste ca o daca o banca are un istoric in care a dovedit loialitate, regulile sunt mai putin stricte. "Bancile vor sa se asigure ca nu arunca banii si ca ii vor putea recupera, criteriile fiind sanatatea afacerii, relatiile cu clientii, contractel", completeaza el.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 6-10 octombrie, dedicata finantarii IMM-urilor, a fost realizata in parteneriat cu Volksbank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri