Ionut Cocias, head of business development la Zitec, una dintre cele mai dinamice companii de software din Romania va discuta maine, joi, incepand cu ora 12:30, despre influenta gadget-urilor mobile si a tehnologiei de ultima generatie in mediul de business.


Ce diferente sunt intre nevoile unei companii software si a unei companii, de exemplu, de vanzari, in ceea ce priveste mobilitatea? Cu ce schimba avalansa de dispozitive mobile activitatea business? Unde isi gasesc locul noile bratari inteligente? Toate acestea, si multe alte subiecte, doar la WALL-STREET 360.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 3-7 noiembrie este dedicata Mobilitatii IT&C si este realizata in parteneriat cu Orange Romania. Urmareste analize VIDEO la 360° despre cele mai importante sectoare din economie. Dezbateri de business interactive: de luni pana vineri, pe wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »


Setari Cookie-uri