Operatorul Telekom face mai multe angajari in aceasta perioada. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile, dar mai ales, ce trebuie sa stii despre angajatorul Telekom Romania in materialul VIDEO din emisiunea de business WALL-STREET 360. Raspunde Anca-Georgescu-Aladgem, director executiv resurse umane in cadrul Telekom Romania.

Un loc de munca disponibil la Telekom Romania este, potrivit eJobs.ro, de analist de afaceri Market Research & Geo-Marketing, pentru care candidatul trebuie sa aiba minimum 2 ani de experienta intr-o pozitie similara in domeniul telecomunicatiilor / retail / banking sau intr-o companie multinationala de consultanta.

Un alt job inedit pozitia de Analist de Afaceri - Proprietati Imobiliare Romania. Pentru a fi eligibil, trebuie sa ai o experienta in munca de minim cinci ani intr-o organizatie multinationala/firma de audit, in activitati de analiza si modelare financiara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »


Setari Cookie-uri