Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, si-a propus in 2015 o cifra de afaceri de 44-45 milioane de euro, in crestere cu 10-12% fata de 2014, "un an bun dar nu foarte spectaculos". Care sunt explicatiile antreprenorului si estimarile lui pentru 2015? Afla in materialul VIDEO de mai sus.

"Mi-am propus ca anul acesta sa avem un avans de 10-12%. E greu sa ai crestere de volum intr-o tara cum este Romania, in care nu se intampla nimic spectaculos pozitiv. Nu vor creste de maine salariile cu 30%. Suntem intr-o zona economica cu probleme, firmele sunt cercetate. Doamne fereste sa mai avem vreo problema dinspre Ucraina. Situatia nu este calma si nici linistita", a declarat Alin Burcea, la emisiunea WALL STREET 360.


Broadcast live streaming video on Ustream

Paralela 45 a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro. Din aceasta suma, rata rentabilitatii este de 1,2%-1,4%, ceea ce inseamna ca profitul declarat este jumatate de milion de euro, a completat Burcea. "Marja in turism este mica. Noi vindem la un tarif negociat cu hotelul si, ca regula, agentia trebuie sa aiba un tarif pentru hotel sub un euro fata de hotel, pentru ca altfel nu are sens sa mergi la agentie", a mai spus antreprenorul.

Vestea buna este ca turismul intern este in crestere si genereaza 5% din cifra de afaceri a agentiei Paralela 45, aproximativ 2 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri