“Un posibil avant in piata de fuziuni si achizitii din Romania ar putea veni din partea acelor investitori care au cumparat portofolii de credite neperformante si care are trebui sa inceapa valorificarea garantiilor asociate”, spune Cristian Radu, partener al casei de avocatura Tuca Zbarcea si Asociatii, in emisiunea WALL-STREET 360.

In mod cert, acest proces va incepe cu activele care sunt cel mai usor vandabile – cladiri de birouri, parcuri de retail, centre comerciale – si mai putin activele industriale, caci de cele mai multe ori debitorii au incetat sa le mai opereze. Aceste active sunt in stare de conservare si necesita investitii considerabile in vederea repornirii.

La fel, crede Cristian Radu, sunt cateva insolvente celebre care ar trebui intre intr-o faza terminal in care sa se ia o decizie cu privire la strategia de reorganizare sau la lichidare (exemplu: Oltchim).

Afla mai multe despre tendintele momentului in avocatura de business si in piata de fuziuni si achizitii in materialul VIDEO WALL-STREET 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri