Violeta Luca, director executiv al magazinului online eMag.ro, va fi speaker al conferintei ecomTEAM, organizata la Brasov in data de 1-2 aprilie.

"Am inceput anul in forta, asa cum ati putut vedea, cu achizitia magazinului online Agito din Polonia. Accesam astfel, cea mai mare piata de comert electronic din regiune, cu o valoare de patru miliarde de euro. Extinderea face parte din strategia noastra asumata pe termen mediu si lung de a ne consolida pozitia in regiune. Intrarea pe aceasta piata genereaza un mare potential de dezvoltare pentru business-ul eMAG, daca ne uitam la obiceiurile de consum: unul din 3 polonezi face cumparaturi online la nivelul unui an", spune Violeta Luca.

Dupa Bulgaria si Ungaria, modelul de business al eMAG se lanseaza pe o noua piata si acest pas vine in acord cu viziunea noastra de ansamblu conturata pe termen mediu si lung. Putem vorbi de un model romanesc de afaceri “scos la export” si care si-a dovedit deja viabilitatea in alte tari, pastrandu-si headquarter-ul in Bucuresti.

ecomTeam este cel mai important eveniment regional de e-commerce, organizat de wall-street.ro si fondat de 2 Parale. Partenerii evenimentului sunt Vodafone, Zitec, DPD, iar evenimentul se bucura si de sustinerea PayU, Okian si Microsoft. In perioada 12-13 martie poti beneficia de un discount de 25% pentru biletele achizitionate la conferinta sau workshop-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri