Bancile, societatile de leasing si IFN-urile au un interes din ce in ce mai mare sa finanteze agricultura, insa fermierii si antreprenorii din agricultura trebuie sa inteleaga cum sa relationeze cu mediul financiar, cum sa isi construiasca un plan de afaceri bancabil si ce tip de finantare li se potriveste. Astfel, evenimentul AgriFinance organizat de wall-street.ro in 11 iunie isi propune sa creeze un canal de comunicare direct intre fermieri si bancheri.

AgriFinance va avea loc in 11 iunie la hotelul Marshal Garden din Capitala (zona Piata Romana). Inscrierile au inceput deja pe site-ul wall-street.ro la sectiunea conferinte, numarul locurilor fiind limitat. Participarea este GRATUITA.

Cine va participa la AgriFinance?

Evenimentul AgriFinance se adreseaza in primul rand fermierilor si antreprenorilor din agricultura, care vor putea dialoga cu reprezentanti ai bancilor, societatilor de leasing si IFN-urilor. Panel-ul va fi compus din reprezentantii mediului financiar si din antreprenori cu agribusiness-uri de succes. De cealalta parte, cei 50-60 de fermieri din sala vor avea ocazia sa puna intrebari, sa invete cum sa isi reduca costurile de finantate, ce tip de finantare li se potriveste si la ce institutie financiara ar trebui sa caute finantare.

Printre speakerii se numara Mihaela Popa, vicepresedinte CEC Bank, Robert Rekkers, CEO Agricover, si Jan Glas, managing partner TPA Horwath.

Temele principale ale AgriFinance vor fi:

  • Cum sa iti faci un plan de business bancabil in agricultura
  • Principalele provocari in finantarea fermierilor
  • Mesajul transmis de antreprenorii din agricultura mediului financiar
  • Cu ce produse si oferte vine mediul financiar in intampinarea nevoilor fermierilor si antreprenorilor din agricultura
  • Povesti de succes in agricultura
  • Feedback direct de la fermieri despre provocarile obtinerii de finantare

Cinci motive pentru a veni la evenimentul AgriFinance

  1. Vom invata impreuna multe lucruri despre finantarea si dezvoltarea afacerilor de succes in agricultura. Un fermier va invata cum sa relationeze cu mediul financiar, va invata cand sa mearga la o banca, cand sa mearga la o IFN sau la o societate de leasing.
  2. Totodata, fermierii si antreprenorii care isi doresc un business in agricultura vor oferi sfaturi la randul lor reprezentantilor mediului bancar, astfel incat acestia sa creeze produse mai adaptate nevoilor lor.
  3. Participantii vor putea adresa orice fel de intrebari cu privire la finantarea afaceri pe care o conduc sau pe care vor sa o inceapa. Scopul acestui eveniment este sa creeze un canal de comunicare direct intre antreprenorii din agricultura si reprezentantii mediului financiar.
  4. Vom afla cum au obtinut succesul alti antreprenori din agricultura, cum au interactionat cu mediul financiar si ce sfaturi au acestia pentru fermierii la inceput de drum sau aflati in dificultate. Networking-ul va fi o componenta importanta a evenimentului si antreprenorii din sala vor putea schimba opinii si solutii pentru problemele pe care le infrunta.
  5. Veti invata cum sa va dezvoltati agribusiness-ul si, eventual, cum sa va reduceti costurile de finantare pe baza produselor inovatoare lansate de mediul financiar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri