Un tanar absolvent de facultate sau cu minima experienta in contabilitate poate castiga intre 1.500 si 2.000 lei net lunar, sustine Cristian Iliescu, audit partner BDO Romania, companie de audit si consultanta financiara, la emisiunea WALL-STREET 360.

Salariul de intrare in audit se dubleaza in doi ani de experienta. Potrivit lui Iliescu, tinerii absolventi sunt vizati anual de compania BDO, in conditiile in care, dupa o anumita experienta, unii angajati pleaca in companii concurente, care ii oferteaza cu salarii mai mari.

"In continuare, ne indreptam atentia asupra tinerilor absolventi de facultate sau cu minima experienta in domeniul contabilitatii sau in sectorul financiar. Avem si surprize neplacute, constatam ca exista lacune in bagajul de cunostinte teoretice. Competentele in a lucra in aplicatii simple, ca Excel, Word, lipsesc", a explicat Cristian Iliescu.

El le recomanda tinerilor care vor sa lucreze in audit sa nu se gandeasca in primul rand doar la salariul pe care il pot obtine, ci ca se vor putea dezvolta profesional si sa aiba rabdare sa urce in functie.

BDO concureaza pe piata locala cu PwC, EY, KPMG, Deloitte si Mazars.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri