Pentru a avea succes in cariera si pentru a atinge cerintele Uniunii Europene nu este suficient ca tinerii studenti sa urmeze studiile unei facultati sau universitati de top, dar este necesar ca si mediul in care locuiesc acestia sa fie unul cu un standard ridicat.

Invitat in cadrul emisiunii Wall-Street 360 [vezi VIDEO], Liviu Tudor, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, sustine ca nivelul de confort dintr-un camin studentesc este extrem de important pentru asigurarea unui climat favorabil tinerilor din provincie, in general, dar si celor care vor sa experiementeze viata de camin in timpul studentiei, in particular.

“Nu putem avea tineri absolventi la standarde europene care stau in camine sub nivelul cerintelor UE. Noi am incercat ca in fiecare an sa adaugam facilitati noi – o biblioteca, un art caffe, iar proiectul viitor este o piscina care va fi gata in mai anul viitor. Este vorba despre o piscina exterioara, o investitie care se va duce spre sute de mii de euro. Vor fi piste de alergare, piste pentru role – nu este o simpla piscina – va fi un areal, a declarat Liviu Tudor, in cadrul emisiunii Wall-Street 360, realizata de Claudiu Vrinceanu.

Potrivit acestuia, in proiectul West Gate Studios, care a necesitat o investitie de 50 de milioane de euro, se introduc anual imbunatatiri. Daca in cursul anului trecut a fost introdusa asigurarea medicala in pretul chiriei, in acest an a fost introdusa curatenia o data pe saptamana in pretul pe camera.

Conform datelor reprezentantului West Gate Studios, chiria medie pentru o camera este de 6 euro/zi, preturile incepand de la 100 de euro pe luna de persoana, fiind disponibile doar camere cu doua paturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri