Managementul Flanco, al doilea retailer de electrocasnice si IT de pe piata locala, a facut in 2015 planuri pentru urmatorii cinci ani, acest lucru intamplandu-se pentru prima data in ultimii trei ani, a declarat in cadrul emisiunii Wall-Street 360, a declarat Dragos Sarbu, CEO al companiei.

“Este pentru prima data in ultimii trei ani cand facem predictii pe 5 ani. Vrem sa investim 10 milioane de euro pana in 202, suma fiind alocata pentru deschideri si modernizari de magazine, dar si tehnologie, adica platforma IT. De asemenea, vom investi in forta de vanzari astfel incat aceasta sa ne ajute sa crestem. Vreau ca oamenii sa isi aduca aminte ca angajatul Flanco l-a tratat bine", spune managerul.

Compania si-a bugetat pentru anul acesta investitii de aproximativ un milion de lei in traininguri pentru angajatii pe vanzari din 24 de magazine. “La inceput anului, zona de traininguri a fost una pe care nu am vrut sa o tai si acum ma bucur", explica Sarbu.

Flanco, o retea cu 90 de magazine si in jur de 1.200 de angajati, au avut afaceri de 150 de milioane de euro anul trecut. Pentru anul acesta Sarbu estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri. “Nu as vrea sa ma opresc la 20% daca sunt oportunitati de crestere mai mare”, a adaugat seful Flanco.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri