Emisiunea de business WALL-STREET 360 continua cu analiza la 360 de grade a pietei de constructii, alaturi de cei mai puternici manageri, arhitecti si specialisti din acest sector de activitate. Urmareste WALL-STREET 360 in fiecare zi, la ora 12:30.

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Spre exemplu, saptamana aceasta este dedicata pietei de constructii, un proiect realizat in parteneriat cu Wienerberger.

In urmatoarele saptamani vom analiza alte teme, printre care, telecom, antreprenoriat, macroeconomie, marketing, sistemul bancar, comertul electronic, finantarea IMM-urilor si sectorul IT&C.

Zi Invitati Functie Tema
Luni, 5 octombrie, ora 12:30 Corneliu Fecioru Managing Director Wienerberger Sisteme de Caramizi Piata de caramizi in Romania
Marti, 6 octombrie, ora 12:30 Laurentiu Plosceanu presedinte ARACO Piata de constructii in 2015-2016
Miercuri, 7 octombrie, ora 12:30 Horia Petran Sef sectie Performante energetice ale constructiilor durabile Performanta Energetica a Cladirilor
Joi, 8 octombrie, ora 12:30 Andreea Comsa Managing Director Premier Estate Management Rezidential: analiza 2015
Vineri, 9 octombrie, ora 12:30

Adrian Zerva

Florin Medvedovici

Arhitecti Studio 10 M Povestea unui business de arhitectura
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri