Andreea Comsa, managing director in cadrul companiei de consultanta imobiliara Premier Estate Management, invitata emisiunii de business WALL-STREET 360 de astazi, spune ca un consultant imobiliar pe rezidential foarte bun poate castiga cateva mii de euro pe luna.

Concret, luna trecuta, cel mai bun agent imobiliar din echipa Premier Estate Management a castigat personal din comisioane 3.500 de euro net.

Ce inseamna sa fii un consultant imobiliar bun? Vor scadea preturile apartementelor vechi din Bucuresti? Avem un nou boom imobiliar? Vezi raspunsurile la WALL-STREET 360, emisiune realizata de Claudiu Vrinceanu.

Andreea Comsa, managing director al Premier Estate Management, compania care se ocupa de vanzarea unor proiecte rezidentiale ca Cartierul Solar, Citadella Titan, 49 Gafencu, Asmita Gardens si Ibiza Sol, descrie in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, povestea ei de business, cum a vandut primul teren din cariera de consultant imobiliar in judetul Sibiu, care sunt tendintele pe piata imobiliara, ce se va intampla cu preturile locuintelor vechi, dar si cat castiga un consultant imobiliar bun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »


Setari Cookie-uri