Casa de expeditii IB Cargo, infiintata in Romania in 2008, care a lansat in urma cu un an si jumatate serviciul de transport On board courier primeste in fiecare zi cel putin o comanda pentru acesta.

“In fiecare zi facem cel putin un transport On board courier catre Romania, dinspre Romania sau dintr-o anumita locatie din lume catre o alta locatie care nu are legatura cu Romania, dar decizia se ia in Romania”, a declarat Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, prezent la emisiunea WALL-STREET 360.

On board courier este cel mai rapid serviciu de transport marfa. In 24-48 ore, in functie de fusul orar, marfa ajunge la destinatie, oricare ar fi aceasta. Este disponibil 24/7/365, in maximum 30 minute clientul primeste oferta, iar apoi echipa noastra de ocupa de toate formalitatile pana cand marfa ajunge in siguranta la usa clientului.

Catalin Putineanu a intrat in industria de freight forwarding in urma cu 15 ani, dupa ce a lucrat cinci ani in Statele Unite. Impreuna cu doi parteneri, in februarie 2008 a infintat compania IB Cargo care a avut o cifra de afaceri de 2 milioane euro in primul an si 15 milioane euro anul trecut. Pentru anul acesta, compania se asteapta la afaceri de 17 milioane euro. Marja de profit in Romania este de circa 5% din afaceri, iar in vestul Europei si in America este chiar mai mica.

Afla mai multe din interviul din cadrul emisiunii W-S 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri