IB Cargo, companie de freight forwarding infiintata in Romania, cu actionariat mixt, care transporta anual peste 3.000 de containere, a avut anul acesta o factura de 90.000 de euro.

“Cea mai mare factura anul acesta a fost 90.000 de euro, un transport special pentru un partener din India”, a declarat Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, la emisiunea WALL-STREET 360.

Casa de expeditii independenta ofera servicii complete de transport de marfa pe calea aerului, maritim, rutier si servicii logistice peste tot in lume. Compania are 57 de angajati in Bucuresti, Constanta si parteneri in peste 950 de locatii comerciale din lume.

Anul trecut, IB Cargo a importat 539 de tone si a exportat 264 de tone. Transportul aerian a fost de 800 de tone, cel maritim de 16.000 metri cubi, iar cel rutier de 15.000 de camioane.

Afla mai multe din interviul din cadrul emisiunii W-S 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »


Setari Cookie-uri