Saptamana viitoare, in cadrul emisiunilor WALL-STREET 360, vom analiza tendintele in IT&C, de la terminale mobile inteligente si wearables, pana la securitate IT, Internet of Things si Case Inteligente. Luni vor fi prezente in emisiune Cristina Patesan, Product Division Manager si Anca Veluda, Consumer Division Manager de la Orange Romania.

Saptamana, sustinuta de Orange Romania, va aduce in prim plan informatii in premiera despre ofertele de sarbatori in telecom, dar si strategia pe termen scurt si mediu a operatorului francez, inclusiv noul serviciu Smart Home.

Alaturi de Orange, vor participa manageri ai EvoMag, unul dintre cele mai dinamice companii din sectorul electroIT, Bitdefender, cu accent pe serviciul BOX, care ofera securitate caselor inteligente (si nu numai), precum si Samsung, care va vorbi despre ce urmeaza in materie de tehnologie mobila.

Emisiunile vor fi transmise de luni pana vineri, incepand cu ora 12:30.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri