Razvan Crisan, prorietarul cafenelei M60, unul dintre cele mai populare locuri din Bucuresti in ultimul an, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de marti, ora 12:30. Crisan a mizat din momentul fondarii pe o abordare fara fumat si a vrut sa aiba un business intr-o cladire fara risc seismic.

Razvan Crisan, proprietarul cafenelei M60 din Bucuresti spune ca toti antreprenorii din domeniu au fost etichetati drept infractori si evasionisti, iar legile noi au avut termen de aplicare de 24 de ore, ceea ce nu e normal. Dar dupa primul an de functionare, M60 si-a gasit o nisa: cei care vor un loc fara fumat si in care sa consume produse alternative.

„Am vrut foarte mult sa facem un loc dupa ce ne place noua, de la produse la design. Am luat acest prim an ca un test, fara obiective si constrangeri. Ne-am bucurat ca oamenii care vin la noi au raspuns pozitiv. 60% din clienti revin, fara sa-i mituim cu oferte, reduceri sau promotii“, spune Razvan Crisan. De asemenea, el adauga ca mare parte a conceptului se bazeaza pe designul de buna calitate.

„Conceptul nostru se bazeaza pe design de foarte buna calitate si o atentie la designul la standarde internationale. A doua componenta e prezenta produselor artizanale locale sau din zonele apropiate noua. In al treilea rand, echipa e importanta. La fiecare discutie cu ei ii intrebam daca vor sa aiba o cariera in ospitalitate. Asta ne-a ajutat sa avem o echipa constanta si care e pasionata de ceea ce face“, a adaugat proprietarul M60.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri