Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, unul dintre cei mai puternici antreprenori din HoReCa, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de miercuri, ora 12:30.

Antreprenorul spune ca se asteapta ca sa fumatul sa fie interzis in restaurantele din Romania, dar in acelasi timp spera ca legea antifumat sa aiba o "portita" pentru fumatori.

"50% dintre clienti sunt persoane fumatoare si atunci trebuie sa fim foarte atenti cum reglementam legea antifumat, in asa fel incat sa putem crea posibilitatea ca acesti clienti ai nostri sa poata fuma pe terase, fara sa-i deranjeze pe ceilalti, fiind un loc deschis. Ma astept sa nu se mai fumeze in restaurantele din Romania, in interior, si am incredere ca aceasta masura nu va diminua cifra de afaceri sau profitabilitatea restaurantelor. Trendul este de a nu se mai fuma si ma astept ca si in Romania, la fel ca in Vest si in Statele Unite, numarul de fumatori sa scada", a declarat Dragos Petrescu, proprietarul Ciy Grill.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri