Vloggerita Jamila Cuisine a pornit de la un blog scris, ornat cu fotografii, apoi, alaturi de sotul ei, de la jumatatea lui 2012 a reusit sa se faca auzita pe canalul YouTube, alaturi de retetele ei deja faimoase. In prezent are aproape 185.000 de abonati, dintre care circa 45% sunt barbati.

Poate parea surprinzator(?), insa Geanina Avram AKA Jamila spune ca ponderea este de asteptat. “Si barbatii gatesc! Si o fac chiar foarte bine! Media de varsta a celor ce ma urmaresc este de 25-34 de ani, dar am si cel putin o persoana de peste 80 de ani care se uita la mine pe YouTube, si chiar mi-a si scris, dar si copii de 3-4 ani”, spune ea, in emisiunea WALL-STREET 360. “Barbatii, intr-adevar, comenteaza mult mai putin decat femeile, sunt ceva mai…discreti”, spune ea, zambind.

Atunci cand Geanina a intrat pe nisa Vlogging-ului culinar, pe piata locala nu prea mai existau alti jucatori. Intre timp, numarul lor a crescut, insa nu este exclus sa mai ai succes. “Ai nevoie de cel putin doua ingrediente – originalitate si consecventa. De exemplu, poti face un canal cu retete pentru copii sau, de ce nu, un canal cu retete pentru sportivi! Trebuie, oricum, sa iesi din tipar”, spune ea.

Vezi intreaga emisiune si afla, printre altele, care sunt sursele de venit ale “Jamilei Cuisine”, care este cea mai scumpa reteta realizata vreodata dar si cea mai vizualizata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri