Ciprian Catunescu, cunoscut mult mai bine in online ca Unguru Bulan, unul dintre vloggerii cei mai de succes din Romania, considera ca fiecare membru al comunitatii online isi are locul. “Chiar si haterii! Trebuie sa existe si ei, ca factor de echilibru”, spune el, intr-un interviu inedit si “la distanta” in cadrul WALL-STREET 360.

Dupa o perioada in radio, Ciprian a ales calea YouTube-ului, formandu-si canalul in martie 2011, perioada de inceput pentru multi Vloggeri de succes. De atunci, el si echipa sa au cumulat peste 212.000 de fani si peste 76 de milioane de vizualizari.

“Daca ar fi insa sa compar vloggerii si YouTuberii din Romania cu cei din SUA…nu stiu daca exista termene de comparatie. Cei de peste Ocean au inventat lucrurile acestea, sunt intr-o liga complet alta fata de noi, ca pionieri ai industriei”, subliniaza omul din spatele canalului Unguru Bulan.

Vezi in videoclipul de mai jos ce sfaturi ofera celor care vor sa intre in vlogging, ce ar schimba la internautul roman pasionat de a privi vlogeri, dar si care este, in opinia sa, rolul cuvintelor mai putin licentioase in comedia “made in Romania”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri